Здравейте колеги малко инфо относно колата когато е студена или при първо запалване се чува трак трак от съедитела или скорсната кутия когато натисна педала на съединитела спира тракането и винаги трака само когато е студена след 5-10 минути тракането изчезва ако някой знае нещо относно шума нека помогне?Благодаря предварително...
Известие
Collapse
No announcement yet.
alfa 159 1.9ltdm 16 съединител
Collapse
X
-
При мен започна да буксува на 4-5-6 скорост,но подобни шумове няма все още,просто отделя горе педала и буксува.Мисля че имаше колега който скоро имаше подобен проблем,все някой ще изкаже мнение,но мисля че отговора ще е от рода на маховик.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от tanosat Покажи съобщениеЗдравейте колеги малко инфо относно колата когато е студена или при първо запалване се чува трак трак от съедитела или скорсната кутия когато натисна педала на съединитела спира тракането и винаги трака само когато е студена след 5-10 минути тракането изчезва ако някой знае нещо относно шума нека помогне?Благодаря предварително...sigpic
Alfa Romeo 159 SW TI-ex
Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеПри мен започна да буксува на 4-5-6 скорост,но подобни шумове няма все още,просто отделя горе педала и буксува.Мисля че имаше колега който скоро имаше подобен проблем,все някой ще изкаже мнение,но мисля че отговора ще е от рода на маховик.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениее на колко. хил .км е колата ти бе батка че да замине съединителя че чак и на 4-та...той си е леш...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfabas Dimov Покажи съобщението зависи от стила на шофиране а не толкова от пробега
ПП: 80 хил . км. каквото и да я правиш не може така да стане бе баси...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщението това е една от най-пазените 159-ки сигурно затова и попитах...
ПП: 80 хил . км. каквото и да я правиш не може така да стане бе баси...
---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:51 ----------
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщението това е една от най-пазените 159-ки сигурно затова и попитах...
ПП: 80 хил . км. каквото и да я правиш не може така да стане бе баси...Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Мерси колеги за инфото явно 159 не толкова качествен като 156 на мене ми прави впечатление вече съединитела е от опел и кои знае колко още работи от разни други марки има в тоя модел аз съм сменил почти всички модели на алфа но тук ме разочароват много.
Comment
-
Съвсем нормално си е при 159ката съединителя да си отива на 80,000 км. ако се поразровите в alfaowner ще видите, че и там толкова изкарват а и по-малко. Редовно се дискутира този въпрос. Тракането също си е нормално и го има при по предишни години при новите проблема е решен.EX 156 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеЕдин въпрос - защо споменавате Опел? Та на опел дизелите са на Фиат. И може да потраква, ако е тръгнал и лагерът на маховика, барабар със съединителя . И не трака лагера, а пружините.
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment